loading

StudiOjo

studio

StudiOjo, de thuishaven van TrippleNotes….

Mario Walzberg vormde in 2001 een kleine gezellige studio, voortgekomen uit zijn hobby. Eerst in zijn woonkamer, later in een kleine (slechts 6 m2!) geluid-geïsoleerde houten blokhut in zijn tuin. Hij werkte daar met steeds meer professionele apparatuur, software en instrumenten, maar een hele band opnemen was daar natuurlijk niet mogelijk…

In 2005 verhuisde de studio, inmiddels onder de naam “StudiOjo”, naar een veel ruimere en professioneel geluid-geïsoleerde huisvesting van meer dan 50m2 in Wateringen, aan de rand van Den Haag. Daar werden een aparte regiekamer en een aparte opnameruimte met zeer goede akoestiek gerealiseerd (gemaakt door Esmono Sound in Diemen), beiden met airco en luchtcirculatie, en een gezellige loungeruimte. Dat alles in een enorme tropische Mexicaans ingerichte tuin met echte palmbomen en diverse terrassen. De gezelligheid en intimiteit bleven, maar vanaf toen dus in een veel grotere ruimte met veel meer gebruiksmogelijkheden. Opnames van bands, vrijgezellenparty’s, kleine koren en bedrijfsuitjes konden, naast solisten en singer-songwriters voortaan ook plaatsvinden! En daartoe werd inmiddels gebruik gemaakt van A-klasse software, en professionele apparatuur, instrumenten en microfoons (van o.a. het gerenommeerde merk Neumann).

Vanaf dat moment zijn in StudiOjo vele succesvolle opnames gemaakt van professionele muzikanten en voice-overs. Maar ook van amateurs en gezelligheids-zoekers, kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden, vrijgezellenparty’s en workshops voor bedrijfsuitjes.
StudioOjo is regelmatig te zien in clips van muzikanten op YouTube, soms in lokale of regionale tv-programma’s, en ook eens landelijk, bijvoorbeeld via RTL (de CD-opname van de vrijgezellenparty voor ‘Barbie’).
Zang, instrumenten, muziek in opdracht, songteksten, spraak, voice-overs, muziek bij video’s, radioprogramma’s… StudiOjo produceert inmiddels bijna alles op het gebied van geluid.

Zie voor meer informatie www.StudiOjo.nl

-->